Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Kläder.nu och Amanda testar Forever21 UK

Kläder.nu och Amanda testar Forever21 UK Kläder.nu testar
Jag fick chansen att testshoppa från Forever21:s nya EU-webshop.

Forever21 är en stor amerikansk klädkedja som säljer trendiga kläder till bra priser. Tidigare har man bara kunnat shoppa från deras amerikanska webshop, det har både varit dyrt och krångligt.

Nu har de äntligen lanserat en europeisk shop som ger oss svenskar möjligheten att klicka hem snygga, chica och prisvärda plagg på ett enkelt sätt!

Deras europeiska webshop har ungefär samma utbud som den amerikanska. Här finns många fina fest- och vardags-klänningar, snygga vardagstoppar,
Cardigan från Forever21
enkla baskläder, jeans i mängder, piffiga accessoarer, prisvärda skor och en hel del annat.

Trendfaktorn är hög och priserna låga. Varje vecka trillar det dessutom in nya säsongsanpassade nyheter.

Amanda testar Forever21 Själva sidan och webshopen är väldigt enkel att klicka sig runt på. Plaggen är smart indelade i olika kategorier så man hittar snabbt det man är på jakt efter. Storlekarna anges ofta i S, M eller L precis som här hemma, vilket gör det lättare att beställa.

Ett tips är också att spana in rea-hörnan och "Fabulous Finds" där man ofta kan göra riktigt bra fynd.

Efter att ha surfat runt i webshopen bestämde jag mig för att klicka hem en dimrosa chiffongklänning med rosetter. Jag passade också på att lägga en enkel cremevit vardagskofta i varukorgen.

Sen får man klicka sig vidare och registrera sig, fylla i adressuppgifter och slutligen betala med kort. Även detta var enkelt och smidigt. Samtidigt som man gör sin beställning får man en orderbekräftelse med mailen.

Många kanske har funderingar kring det här med frakt och tull också. Eftersom detta är en europeisk webshop betalar man bara en fraktkostnad på 60 kr. Inga tullavgifter eller liknande tillkommer, vilket är ett stort plus!

Paketet ska komma inom 3-5 dagar, men det tog drygt 14 dagar innan min order kom fram. Detta är ett stort minus, och jag hoppas verkligen att de lyckas få iväg paketen snabbare framöver.
www.forever21.com/uk

När paketet väl kom blev jag jättenöjd med koftan. Klänningen däremot såg inte riktigt ut som jag hade förväntat mig, färgen stämde inte riktigt överens med färgen på bilden. Storlekarna var däremot normala och kvalitén kändes helt okej.

Klänning från Forever21 Sammanfattningsvis är jag ganska nöjd med min beställning från Forever21. De har ett stort utbud av kläder med hög trendfaktor och priserna är låga. Det är lätt att hitta det man är på jakt efter och fraktkostnaden (60 kr) gör att man gärna beställer igen, trots att leveransen tog lite för lång tid.


Amanda
www.shoppingbloggen.com

Kläder.nu testar Forever21 UK

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 5
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 4
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 3
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 3

Totalupplevelse: 4

Kontakta Amanda

Kläder.nu kategori: Kläder.nu testar.